Via Pekoni-parmesaanirisotto

Ei natriumglutamaattia
Via Pekoni-parmesaanirisotto

320 g

Ei natriumglutamaattia
Herkullinen risotto, jossa maistuu pekonin ja täyteläisen parmesaanijuuston upea yhdistelmä.

Tutustu Vian Facebook sivuihin »

Tuotteen valmistus/kuumennus/kypsennys/tarjoiluohje

1. Poista kartonkikääre. Älä riko tai poista kulhon päällä olevaa kalvoa tai avaa venttiiliä ennen lämmitystä. 2. Lämmitä annos mikroaaltouunissa 750 W 3-4 min tai kunnes kuulet vihellyksen. Huom! pakkauksen kalvo kohoaa lämmitettäessä. 3. Anna lämmön tasaantua hetken. Poista muovikalvo varoen kuumaa höyryä. 4. Sekoita annos ennen ruokailua.

Sisältää:

Herne, Maitoproteiini, Sianliha, Laakerinlehti, Mustapippuri, Sipuli, Sitruuna, Valkosipuli

Tuotteen ainesosat:

Keitetty riisi, vesi, kerma, pekoni 6 % (porsaanliha, suola, glukoosi, sokeri , hapettumisenestoaine [E301], mausteet, aromit, säilöntäaine [E250]), herne, sipuli, parmesaanijuusto 3 %, sitruunamehu, juusto, oliiviöljy, riisitärkkelys, valkosipuli, sokeri, suola, maissimaltodekstriini, emulgointiaine (lesitiini), persilja, dekstroosi,mausteet (lipstikka, sipuli, mustapippuri, rakuuna, porkkana, valkosipuli, laakerinlehti, persilja, rosmariini, timjami), aromit (umami, liha, kasvis), rypsiöljy, karamellisoitu sokeri, väri (karotenoidit). Lisättyä suolaa 0,8 %. VÄHÄLAKTOOSINEN. PROTEIINIPITOINEN.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hae Tuotteita

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.