Via Pasta Carbonara

Ei natriumglutamaattia
Via Pasta Carbonara

320 g

Ei natriumglutamaattia

Pekonia täyteläisessä kastikkeessa ja täysjyväpastaa

Tutustu Vian Facebook sivuihin »

Tuotteen valmistus/kuumennus/kypsennys/tarjoiluohje

1. Poista pahvikääre. Älä riko tai poista kulhon päällä olevaa kalvoa tai avaa venttiiliä ennen lämmitystä. 2. Lämmitä annos mikroaaltouunissa 750 W 2-3 min tai kunnes kuulet vihellyksen. Huom! pakkauksen kalvo kohoaa lämmitettäessä. 3. Anna lämmön tasaantua hetken. Poista muovikalvo varoen kuumaa höyryä. 4. Sekoita annos ennen ruokailua.

Sisältää:

Gluteeni, Laktoosi, Maitoproteiini, Sianliha, Sipuli

Tuotteen ainesosat:

Kastike (kasvirasvasekoite (rasvaton maito, vesi, kasviöljyt (rypsi, auringonkukka), muunnetut tärkkelykset (maissi, tapioka), aromi, väri (karotenoidit)), vesi, pekoni 12 % (porsaanliha, suola, dekstroosi, sokeri, mausteet, aromit), sipuli, rypsiöljy, muunnettu maissitärkkelys, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini (vehnä)), suola, aromit (savu, juusto), perunamaltodekstriini, mausteet), täysjyväpasta (vehnä). Lisättyä suolaa 0,8 %. VÄHÄLAKTOOSINEN. 

 

Hae Tuotteita

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.