HK Viljapossun Herkkukinkku

Hyvää Suomesta
Laktoositon
Gluteeniton
Runsasproteiininen
Laatuvastuu
HK Viljapossun Herkkukinkku

5,0-6,0 kg

Hyvää Suomesta
Laktoositon
Gluteeniton
Runsasproteiininen
Laatuvastuu

Paras osa kinkusta leikattuna luuttomaksi ja sisäpaistin kera. Herkullinen kinkku on verkotettu perinteiseen tapaan.

Tuotteen valmistus/kuumennus/kypsennys/tarjoiluohje

Poista muovikalvo kinkun päältä. Laita huoneenlämpöinen kinkku uunipellille. Kaada pellin pohjalle n. 1 cm vettä, jotta uuni pysyy kosteana. Voit valella kinkkua vedellä myös paiston aikana. Jos käytät paistopussia, niin vettä ei tarvita. Leikkaa paistopussin ylin kulma auki. Työnnä paistomittari kinkun paksuimpaan kohtaan. Paista + 100–125 °C:ssa, kunnes sisälämpötila + 72–77 °C. Jos haluat kinkusta mehevän, se kannattaa ottaa uunista, kun sisälämpötila + 72 °C. Jos pidät ylikypsän kinkun mausta, anna lämpötilan nousta + 77 °C:seen. Ennen kuorrutusta kinkun on syytä antaa levätä ja jäähtyä muutama tunti. Poista verkko ja kamara jäähtyneestä kinkusta. Sivele kinkun pintaan sinappia ja korppujauhoja. Ruskista kinkku nopeasti +225–250 oC uunissa. Koristele pinta neilikoilla. Säilytys: Säilytä paistettu kinkku jääkaappilämpötilassa (+4-6 oC) aterioiden välillä.

Sisältää:

Sianliha

Tuotteen ainesosat:

suomalainen porsaanliha (87 %), vesi, suola (raaka kinkku 1,3 %), stabilointiaineet (E450, E451), glukoosi, hapettumisenestoaine (E301).

Hae Tuotteita

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.