HK Viljaporsaan juhlakinkku luuton, pakaste

Hyvää Suomesta
Laktoositon
Gluteeniton
Runsasproteiininen
Laatuvastuu
HK Viljaporsaan juhlakinkku luuton, pakaste

4,0-6,0 kg

Hyvää Suomesta
Laktoositon
Gluteeniton
Runsasproteiininen
Laatuvastuu

Luuton ja verkotettu juhalkinkku ilman potkaa. Katso parhaat vinkit joulukinkun sulatukseen, paistoon ja kuorruttamiseen sekä ohjeet muihin joulupöydän herkkuihin.

Tuotteen valmistus/kuumennus/kypsennys/tarjoiluohje

1. Sulata kinkku pakkauksessaan n. 3 vrk jääkaapissa. Sisälämpötilan tulisi olla n. + 10 ºC uuniin laitettaessa. 2. Poista pakkaus ja laita kinkku uuniritilälle kamarapuoli ylöspäin. 3. Laita lihalämpömittari kinkun paksuimpaan kohtaan. 4. Laita ritilän alle uunipannu, jossa on vettä. Vettä tulee olla pannulla koko kypsennyksen ajan, jotta uuni pysyy kosteana. 5. Uunin lämpö 100 – 125 ºC (kiertoilmauunissa 80 – 100 ºC). Paistoaika-arvio on 60 – 70 min/kg. 6. Kinkku on valmis, kun lihalämpömittari näyttää 72 – 77 ºC. Nosta kinkku uunista ja peitä foliolla. 7. Poista verkko ja kamara jäähtyneestä kinkusta. KUORRUTUS: 1. Kuorruta kamaraton pinta sinapilla, munankeltuaisella, korppujauhoilla ja kokonaisilla neilikoilla. 2. Ruskista uunissa 5-10 min (225 – 250 ºC) SÄILYTYS: Säilytä paistettu kinkku jääkaapissa (+4 – +6 ºC).

Sisältää:

Sianliha

Tuotteen ainesosat:

suomalainen porsaanliha (83 %), vesi, lisätty suola 1,7 %), stabilointiaineet (E450, E451), glukoosi, hapettumisenestoaine (E301).

Hae Tuotteita

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.