HK Sininen Lenkki® Juusto

Hyvää Suomesta
Laktoositon
Gluteeniton
HK Sininen Lenkki® Juusto

500 g

Hyvää Suomesta
Laktoositon
Gluteeniton

Juustolla maustettu variantti kansallismakkarasta. Sininen Lenkki® sopii erinomaisesti esim. uunilenkiksi tai nautittavaksi sellaisenaan esim. leivän päällä. Tehty Naturin-kuoreen, joka tulee poistaa ennen kuumentamista.

Tuotteen valmistus/kuumennus/kypsennys/tarjoiluohje

UUNILENKKI (4 ANNOSTA) 1 pkt HK Sininen Lenkki Juusto Lämmitä uuni 175 °C. Kuori lenkki ja paista uunivuoassa n. 10-15 min kunnes makkara on kullanruskea. Halutessasi enemmän juustoa leikkaa makkaran pintaan viiltoja ja täytä ne juustoviipaleilla (100 g emmantaljuustoa) ennen paistamista.

Sisältää:

Maitoproteiini, Natriumglutamaatti (E621), Naudanliha, Sianliha, Inkivääri, Korianteri, Mustapippuri, Paprika, Valkopippuri

Tuotteen ainesosat:

suomalainen liha (porsas, nauta), vesi, suomalainen koneellisesti erotettu porsaanliha, perunajauho, juusto(5,5 %), kamara, stabilointiaineet (muunnettu tapiokatärkkelys, E450), silava, jodioitu suola, naudan rasva, dekstroosi, lihaproteiini, perunakuitu, mausteet (mm. korianteri), aromit (mm. paprika), arominvahvenne (E621), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), säilöntäaine (E250). Makkaran kuori ei ole syötävä. Lihapitoisuus 39 %. Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yhteensä 50 %. PROTEIINIPITOINEN. Voimakassuolainen.

Hae Tuotteita

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.