HK Rypsiporsas® kinkkurulla, luuton

Hyvää Suomesta
Rypsiporsas
Laktoositon
Gluteeniton
Runsasproteiininen
Laatuvastuu
HK Rypsiporsas® kinkkurulla, luuton

2-4 kg

Hyvää Suomesta
Rypsiporsas
Laktoositon
Gluteeniton
Runsasproteiininen
Laatuvastuu

Maukkaampi ja mureampi Rypsiporsas® kinkkurulla. Tuote on luuton ja nahaton, mutta kinkkurullan päällä oleva silavakerros pitää kinkun mehevänä. Käy katsomassa ohjeet kinkun paistamiseen ja kuorruttamiseen sekä muiden joulupöydän herkkujen valmistukseen.

Tuotteen valmistus/kuumennus/kypsennys/tarjoiluohje

1. Ota kinkku huoneenlämpöön ennen paistamista. Sisälämpötilan tulisi olla n. + 10 ºC uuniin laitettaessa. 2. Poista pakkaus ja laita kinkku uuniritilälle silavapuoli ylöspäin. 3. Laita lihalämpömittari kinkun paksuimpaan kohtaan. 4. Laita ritilän alle uunipannu, jossa on vettä. Vettä tulee olla pannulla koko kypsennyksen ajan, jotta uuni pysyy kosteana. 5. Uunin lämpö 100 – 125 ºC (kiertoilmauunissa 80 – 100 ºC). Paistoaika-arvio on 60 – 70 min / kg. 6. Kinkku on valmis, kun lihalämpömittari näyttää 72 – 77 ºC. Nosta kinkku uunista ja peitä foliolla. 7. Poista verkko jäähtyneestä kinkusta. KUORRUTUS: 1. Kuorruta pinta sinapilla, munankeltuaisella, korppujauhoilla ja kokonaisilla neilikoilla. 2. Ruskista uunissa 5-10 min (225 – 250 ºC). SÄILYTYS: Säilytä paistettua kinkkua jääkaapissa (+4 – 6 ºC).

Sisältää:

Sianliha

Tuotteen ainesosat:

suomalainen porsaanliha 83 %, (Rypsiporsas®), vesi, lisätty suola (1,7 %), stabilointiaineet (E450, E451), glukoosi, hapettumisenestoaine (E301).

Hae Tuotteita

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.