HK Härän flank steak

Hyvää Suomesta
HK Härän flank steak

n.1,2 kg

Hyvää Suomesta

Flank steak sopii uunissa hitaasti hauduttavaksi tai nopeasti grillissä tai pannulla valmistettavaksi. Lihan voi kypsennyksen jälkeen viipaloida, jolloin se sopii hyvin vaikkapa patonkien, salaattien ja tortillojen täytteeksi.

Tuotteen valmistus/kuumennus/kypsennys/tarjoiluohje

Ota kuve huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta. Mausta ja kypsennä 90 asteisessa uunissa noin 8 tuntia.

Sisältää:

Naudanliha

Tuotteen ainesosat:

suomalainen naudanliha 100 %. RUNSASPROTEIININEN.

Hae Tuotteita

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.