HK Bistro Sinappipossu

Hyvää Suomesta
Gluteeniton
Ei natriumglutamaattia
HK Bistro Sinappipossu

350g

Hyvää Suomesta
Gluteeniton
Ei natriumglutamaattia

Pitkään mureaksi haudutettua porsaan fileetä sinappikastikkeessa höystettynä kermassa haudutetuilla perunakuutioilla ja sipulilla – Sinappipossu on maistuva valinta niin lounaaksi kuin päivälliseksikin. Uusi HK Bistro -ateriasarja tuo täysin uuden laatuluokan suomalaisiin annosaterioihin. Bistro-ateriat ovat kokkien suunnittelemaa yksinkertaista mutta maukasta ravintolatasoista ruokaa, joka valmistetaan aina suomalaisesta lihasta ja muista tarkkaan valituista raaka-aineista.

Tuotteen valmistus/kuumennus/kypsennys/tarjoiluohje

Mikroaaltouunissa (750 W): Poista pahvikotelo. Tee kalvoon muutama reikä ja kuumenna 3-4 min. Poista kalvo repäisemällä.

Sisältää:

Laktoosi, Maitoproteiini, Sianliha, Laakerinlehti, Mustapippuri, Paprika, Sinapinsiemen, Sipuli, Sitruuna, Tomaatti, Valkopippuri, Valkosipuli

Tuotteen ainesosat:

 

Kermaperunat (peruna, kerma, vesi, sipuli, muunnettu maissitärkkelys, suola, mausteet [mustapippuri, ruohosipuli], rypsiöljy), suomalainen porsaanliha 20 % (porsaanfilee 94 %, vesi, jodioitu suola, kasvikuitu [bambu], rypsiöljy, mausteet [mm. valkosipuli], aromit [mm. savu], säilöntäaine [E250]), kastike (vesi, kerma, sipuli, muunnettu maissitärkkelys, sinappi 1 % [vesi, sinapinsiemen,glukoosi-fruktoosisiirappi, suola, mausteet [sipuli, valkopippuri], väri[150d], aromi [paprika]], maustekurkku [kurkku, vesi, etikka, suola,säilöntäaine [E211, kaliumsorbaatti], aromit, makeutusaine [E954]], jodioitu suola, tomaattipyre [tomaatti, suola], karamellisoitu sokeri, sokeri, maissimaltodekstriini, mausteet [mm. mustapippuri, valkosipuli, laakerinlehti, persilja, rosmariini], dekstroosi, aromit [umami, liha, kasvis], rypsiöljy), porkkana, palsternakka, keltainen porkkana, romanopapu, paprika. VÄHÄLAKTOOSINEN. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN.

 

Hae Tuotteita

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.