Yrttinen pyttipannu ja uppomuna

Yrttinen pyttipannu ja uppomuna

HK Sininen Lenkki® on pyttipannujen kuningas, lisää vain perunat, kananmuna ja mausteet! Tässä reseptissä pyttipannu saa lisämakua myös yrteistä.

Yrttinen pyttipannu ja uppomuna

Arvostele resepti
4 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 20 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Sininen Lenkki® Perinteinen
  • 8 kpl perunaa keitettynä
  • 1 kpl sipulia
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 tl mustapippuria rouhittuna
  • 0.5 tl suolaa
  • 4 kpl kananmunaa
  • 1 dl erilaisia yrttejä esim. timjami, persilja, basilika
  • 0.5 dl etikkaa
  • 1 l vettä

Valmistusohje

Kuutioi kypsät perunat. Kuori ja kuutioi lenkki. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista perunat ja sipuli öljyssä paistinpannulla ja lisää makkarakuutiot. Paista kunnes perunat ja makkarat ovat kuumia ja kauniin ruskeita. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Lisää vihreät yrtit lopuksi.

Sekoita etikka veteen ja kuumenna lähes kiehuvaksi. Riko muna yksi kerrallaan kuumaan veteen ja anna hyytyä noin 2-3 minuuttia. Nosta hyytyneet kananmunat reikäkauhalla talouspaperin päälle kuivahtamaan. Tarjoile pyttipannu uppomunan kera.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.