Wasabi-kinkkurullat

Wasabi-kinkkurullat

Wasabilla maustetut kinkkurullat valmistuvat helposti ja nopeasti. Täytteen tulisuutta voit säätä oman makusi mukaan wasabin määrällä. Herkulliset rullat sopivat vaikkapa pikkujouluihin tai joulupöydän alkupaloiksi.

Wasabi-kinkkurullat

Arvostele resepti
1 arvostelu

6 annosta | Valmistusaika: n. 10 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Saunapalvikinkku
  • 200 g tuorejuustoa
  • 1 tl wasabia
  • 0.5 kpl punaista paprikaa pieninä kuutioina
  • 0.5 kpl keltaista paprikaa pieninä kuutioina
  • 0.5 dl lehtipersiljaa hienonnettuna
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl sokeria
  • 0.5 tl mustapippuria

Valmistusohje

Sekoita täytteen ainekset keskenään. Levitä täytettä noin ruokalusikallinen jokaiselle kinkkuviipaleelle ja kääri rullaksi. Taita rullan liitoskohta rullan alle, jolloin rulla pysyy kiinni. Voit myös laittaa rullat hetkeksi jääkaappiin, jolloin täyte jähmettyy ja rullat pysyvät paremmin muodossaan.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.