Viljaporsaan riblet ja chimichurri

Viljaporsaan riblet ja chimichurri

Grillattu porsaan riblet saa kaverikseen argentiinalaisen chimichurrin eli mausteisen yrttikastikkeen.

Viljaporsaan riblet ja chimichurri

Arvostele resepti
5 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 2 h | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Viljaporsaan riblet (saatavilla kesäkaudella)
  • 0.5 dl valkoviinietikkaa
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl sokeria
  • 2 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 3 kpl kevätsipulia hienonnettuna
  • 1 kpl chilipaprikaa pieninä kuutioina
  • 1 dl tuoretta korianteria hienonnettuna
  • 0.5 dl lehtipersiljaa hienonnettuna
  • 2 rkl oreganoa hienonnettuna
  • 1 dl oliiviöljyä

Valmistusohje

Valmista chimichurri: sekoita kulhossa etikka, suola, sokeri, valkosipuli, sipuli ja chili. Anna maustua kymmenisen minuuttia ja hienonna sillä aikaa yrtit. Lisää yrtit kastikkeeseen ja vatkaa joukkoon myös öljy. Anna maustua jääkaapissa ribletin valmistamisen ajan.

Poista riblet pakkauksestaan ja grillaa miedolla lämmöllä (100–125 °C) noin 1,5 tuntia välillä grillauskastikkeella tai -öljyllä valellen, kunnes liha on täysin kypsää ja irtoaa luista. Anna ribletin levätä hetki, leikkaa luiden väleistä paloiksi ja tarjoile chimichurrin kanssa.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.