Viikarin värikkäät hodarit

Viikarin värikkäät hodarit

Hodarit on helppo ja maukas pikkupurtava niin lasten kuin aikuistenkin kekkereihin. Jokainen voi tuunata itselleen maistuvan hodarin valitsemalla mieleisensä täytteet.

Viikarin värikkäät hodarit

Arvostele resepti
1 arvostelu

4 annosta | Valmistusaika: n. 2 h | Erityisruokavaliot: Laktoositon

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Värikäs kurkkusalaatti

  • 1 kpl kurkkua
  • 5 kpl ananasrengasta
  • 0.5 kpl punaista paprikaa
  • 1 ruukku basilikaa
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.25 pippuria

Makeat sipulit

  • 2 kpl punasipulia
  • 1 dl vettä
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 1 rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

Valmista ensin värikäskurkkusalaatti. Kuutioi kurkku, ananas ja paprika samankokoiseksi kuutioksi. Hienonna basilika ja sekoita se salaatin joukkoon. Mausta suolalla (ja pippurilla) ja anna tekeytyä jääkaapissa muutama tunti.

Keitä nakit vesihauteessa tai paista pannulla.

Valmista makeat sipulit. Leikkaa sipuli renkaiksi. Kuumenna öljy paistinpannulla ja lisää sipulit pannulle. Anna sipulien pehmentyä, älä kuitenkaan ruskista. Lisää sitten pannulle vesi ja maun mukaan fariinisokeria. Anna sipulien karamellisoitua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoittaen. Tarjoa heti.

Vinkki! Saat syömisestä kivan ohjelmanumeron juhliin, kun annat vieraiden koota hodarit itse. Tarjoa hodarien kanssa esimerkiksi dippivihanneksia ja juureslastuja. Laita lasin pohjalle valmiiksi dippiä ja asettele vihannekset lasiin siten, että jokainen juhlija saa oman annoksen. Myös juureslastut voi laittaa valmiiksi laseihin ja lapsilla on omat cocktail-kutsut!

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.