Viikarin nakki-perunasoselaatikko

Viikarin nakki-perunasoselaatikko

Viikarin lisäaineettomista nakeista ja perunamuusista syntyy kaikkien tenavien herkku nakki-perunasoselaatikko. Ja lisukkeeksi riittää ketsuppi!

Viikarin nakki-perunasoselaatikko

Arvostele resepti
10 arvostelua

6 annosta | Valmistusaika: n. 60 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Kuori perunat, leikkaa ne lohkoiksi ja keitä vedessä täysin kypsiksi. Perunoiden kypsyessä leikkaa nakit paloiksi ja ruskista ne pannulla pienen öljytilkan kera. Kaada keitinvesi pois, anna perunoiden kuivahtaa pieni hetki ja lisää joukkoon voi sekä suola. Soseuta sähkövatkaimella tai perunasurvimella tasaiseksi ja lisää loppuvaiheessa maito. Anna muusin hieman jäähtyä ja sekoita joukkoon nakkipalat ja kananmunat ja kaada seos voideltuun uunivuokaan. Paista 200 °C uunissa noin 20 minuuttia, kunnes pinta on hieman ruskistunut. Tarjoile kaverina ketsuppia.

Vinkki: Voit ripotella pintaan juustoraastetta ennen paistamista.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.