Vihreä maissipekonisalaatti

Vihreä maissipekonisalaatti

Vihreä maissi-pekonisalaatti valmistuu herkullisiksi grillatuista maisseista ja pekonista. Tarjoile aromikas salaatti sellaisenaan tai aterian lisukkeena.

Vihreä maissipekonisalaatti

Arvostele resepti
1 arvostelu

4-5 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Amerikan Pekoni® Original
  • 3 kpl maissintähkää esikeitettynä
  • 1 rkl öljyä
  • 1 kpl amerikansalaattia
  • 1 kpl punasipulia
  • 3 rkl persiljaa hienonnettuna
  • 2 rkl kurpitsansiemeniä paahdettuna

Kastike 

  • 3 rkl öljyä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 1 rkl vaaleaa balsamicoa
  • 0.25 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria

Valmistusohje

Paahda öljyllä sipaistut maissit grillissä. Irrota jyvät veitsellä tähkistä. Grillaa pekoniviipaleet rapeiksi ja paloittele. Suikaloi salaatti kulhon pohjalle, lisää päälle viipaloitu sipuli, maissi ja pekonipalat. Sekoita kastikeainekset keskenään ja kääntele salaattiin. Lisää pinnalle persilja, siemenet ja koristele halutessasi grillatulla chilillä ja tuoreilla yrteillä.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.