Välimeren possua Tomi Björckin tapaan

Välimeren possua Tomi Björckin tapaan

Keittiömestari Tomi Björck on jälleen loihtunut herkullisen reseptin. Porsaan kylkipalasta valmistuu tällä kertaa välimeren possua, jossa mehevä liha saa seurakseen maistuvan omena-pähkinäsalaatin ja raikkaan minttulabneh-kastikkeen.

Välimeren possua Tomi Björckin tapaan

Arvostele resepti
1 arvostelu

6 annosta | Valmistusaika: n. 4 h 30 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Omena-pähkinäsalaatti

  • 1 tl fenkolinsiemeniä
  • 1 tl kuminansiemeniä
  • 1 tl korianterinsiemeniä
  • 1 tl mustapippuria
  • 0.5 dl hunajaa
  • 0.5 dl omenasiideriä
  • 1 rkl omenaviinietikkaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 2 kpl Granny Smith -omenaa
  • 1 dl saksanpähkinöitä

Minttulabneh

  • 2 dl valutettua jogurttia
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 kpl sitruunan mehu
  • 0.5 ruukkua minttua
  • 1 tl oreganoa
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria

Valmistusohje

Valmista ylikypsä possunkylki ja kastike ohjeen mukaan. Valmista lihan kypsymisen aikana salaatti sekä labneh-kastike.

Paahda mausteet pannulla ja murskaa morttelissa. Lisää joukkoon hunaja, omenasiideri ja etikka. Sekoita ja mausta suolalla. Kuutioi omenat, rouhi pähkinät ja sekoita kulhossa maustekastikkeen kanssa.

Valmista minttulabneh. Hienonna minttu. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja mausta suolalla sekä pippurilla.

Tarjoile possuviipaleet omenasalaatin ja minttulabnehin kanssa.


Katso lisää Tomi Björckin reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.