Uuniperuna kinkkutäytteellä

Uuniperuna kinkkutäytteellä

Herkullinen kinkkutahna on ihana uuniperunan kaveri. Omena tai päärynä raikastaa mukavasti herkullisen kermaista täytettä.

Uuniperuna kinkkutäytteellä

Arvostele resepti
7 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 60 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 4 kpl Rosamunda-perunaa

Täyte

Valmistusohje

Uuniperunat

Pese Rosamunda-perunat hyvin ja töki niihin haarukalla reikiä. Kääri perunat folioon ja kypsennä 200 asteisessa uunissa (kiertoilmauunissa 175 astetta) noin tunti, tai kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Kinkkutäyte

Suikaloi kinkut. Sekoita ranskankerma, kinkkusuikaleet, rucolasilppu, sinappi ja omena- tai päärynäkuutiot keskenään tasaiseksi tahnaksi. Voit halutessasi maustaa tahnaa pippurilla tai muilla mausteilla.

Avaa kypsien perunoiden foliokääreet. Tarjoa kuumien perunoiden kanssa raikasta kinkkutahnaa.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.