Uunimakkara

Uunimakkara

Perinteinen uunimakkara valmistetaan tietenkin Sinisestä Lenkistä. Tässä reseptissä uunimakkara saa seurakseen tomaattisia juureksia ja valmistuu näppärästi arjen kiireessäkin!

Uunimakkara

Arvostele resepti
8 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Tee lenkin pintaan viiltoja ja aseta se uunivuokaan. Paista kasviksia kuumalla pannulla, kunnes ne ovat kauniin ruskeita. Lisää joukkoon tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi. Mausta tarvittaessa suolalla. Kaada kasvisseos lenkin keskelle ja paista uunissa 200 °C n. 20 minuuttia.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.