Uunilenkkigulassi

Uunilenkkigulassi

Herkullisen gulassin voi valmistaa myös makkarasta, jolloin ruoka valmistuu vieläkin helpommin ja nopeammin.

Uunilenkkigulassi

Arvostele resepti
3 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Uunilenkki
  • 6 kpl perunaa
  • 2 kpl paprikaa
  • 1 kpl sipulia
  • 4 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 pala kaalia
  • 2 rkl öljyä
  • 2 rkl paprikajauhetta
  • 1 kpl lihaliemikuutiota
  • 1 tl mustapippuria

Valmistusohje

Kuutioi uunilenkki ja perunat. Paloittele paprikat. Kuutioi sipulit ja valkosipulit pieneksi. Suikaloi kaali. Kuullota sipulit ja paprikajauhe öljyssä. Lisää perunat, lihaliemikuutio ja vettä niin että kasvikset peittyvät reilusti. Keitä, kunnes perunat ovat kypsiä. Lisää keiton joukkoon makkarakuutiot, paprika ja kaalisuikaleet, mausta pippurilla. Kiehauta vielä noin 5 minuuttia ja tarkista maku.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.