Uunilenkki ja paahdetut kasvikset

Uunilenkki ja paahdetut kasvikset

Perinteinen uunilenkki saa tällä kertaa kaverikseen paahdettuja kasviksia. Ja lisukkeetkin valmistuvat näppärästi uunissa samalla makkaran kanssa.

Uunilenkki ja paahdetut kasvikset

Arvostele resepti
17 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 45 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Sininen Lenkki® Perinteinen
  • 100 g Emmental-juustoa
  • 6 kpl perunaa
  • 4 kpl kevätsipulia
  • 2 kpl paprikaa
  • 0.5 tl suolaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 0.5 tl mustapippuria

Valmistusohje

Kuori makkara ja leikkaa pintaan juustopaloille sopivia viiltoja. Täytä viillot juustoviipaleilla. Pilko perunat, paprikat ja sipulit paloiksi. Laita kasvikset uunivuokaan ja ripottele hieman suolaa, mustapippuria ja oliiviöljyä päälle. Paahda kasviksia 200-asteisessa uunissa (kiertoilmauunissa 175 asteessa) noin 20 minuuttia, kunnes ne ovat lähes kypsiä. Lisää makkara kasvisten päälle ja paista vielä noin 10-15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja makkara kullanruskea.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.