Uunileivät porsaan fileepihvistä

Uunileivät porsaan fileepihvistä

Porsaan fileepihvit maistuvat mainioilta uunileipien päällä. Nämä ruokaisat lämpimät leivät valmistuvat nopeasti ja vievät nälän mennessään. 

Uunileivät porsaan fileepihvistä

Arvostele resepti
1 arvostelu

3 annosta | Valmistusaika: n. 20 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Kuorrute

  • 2 kpl tomaattia
  • 1 kpl punasipulia
  • 1 prk ananasmurskaa valutettuna
  • 150 g juustoraastetta
  • 1 kpl kananmunaa
  • 1 tl kuivattua basilikaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 0.5 tl suolaa

Valmistusohje

Kuutioi tomaatit ja hienonna sipulit. Sekoita kaikki kuorrutteen ainekset keskenään. Paista fileepihvit kuumalla pannulla tilkassa rypsiöljyä ja mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria.

Sipaise leipäviipaleiden pintaan sinappia, aseta fileepihvit leipien päälle ja kruunaa kuorrutteella. Paista leivät 250 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Kiertoilmauunia käytettäessä paistolämpötilan tulisi olla 225 astetta.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.