Tortillat grillatusta possunkyljestä

Tortillat grillatusta possunkyljestä

Herkullinen tortillan täyte syntyy ajan kanssa grillissä valmistuneesta porsaan kyljestä.

Tortillat grillatusta possunkyljestä

Arvostele resepti
1 arvostelu

6 annosta | Valmistusaika: n. 3 h

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Guacamole:

  • 4 kpl avokadoa kuutioituna
  • 1 kpl mangoa kuutioituna
  • 1 kpl chilipaprikaa kuutioituna
  • 1 kpl limen mehu
  • 1 ruukku korianteria
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 1 tl suolaa

Valmistusohje

Työnnä lihalämpömittari grillikyljen keskelle. Grillaa kylkeä kiireettä miedolla lämmöllä välillä käännellen, kunnes sisälämpötila on 85 °C.

Valmista odotellessa guacamole. Sekoita ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa vähintään tunti.

Anna kypsän kyljen hieman jäähtyä ja revi siitä pieniä paloja. Lämmitä tortillaletut nopeasti grillissä ja täytä ne possulla, salaatilla, ranskankermalla ja guacamolella.

Vinkki! Voit myös keittää kyljen kypsäksi edellisenä päivänä, antaa jäähtyä liemessään yön yli ja grillata kuumaksi.

Katso täältä vielä vinkit onnistuneeseen grillaukseen!

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.