Tomi Björckin joulutervehdys - Pippurinen sinappikastike

Tomi Björckin joulutervehdys - Pippurinen sinappikastike

Valmista keittiömestari Tomi Björckin ohjeella helppo ja herkullinen sinappikastike, joka sopii erityisesti kaloille ja kinkulle. Pippurinen sinappikastike on Tomi Björckin versio klassisesta hovimestarinkastikkeesta.

Pippurinen sinappikastike

Arvostele resepti
14 arvostelua

10 annosta | Valmistusaika: n. 15 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 100 g sinappia
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 4 tl sokeria
  • 2 tl suolaa
  • 1 dl punaviinietikkaa
  • 4 kpl keltuaista
  • 0.5 dl tilliä hienonnettuna
  • 1 tl sitruunamehua
  • 4 dl rypsiöljyä
  • 1 rkl konjakkia
  • 1 tl mustapippuria myllystä (tai oman maun mukaan)

Valmistusohje

Vatkaa keltuaiset paksuksi massaksi. Lisää sinappi, sekoita hyvin, lisää sokeri ja suola. Lisää joukkoon murskatut valkosipulin kynnet, viinietikka ja tilli sekä sitruunanmehu. Lisää öljyä joukkoon ohuena nauhana, mausta mustapippurilla ja konjakilla.

Tarjoile kinkun tai graavilohen kanssa.

 

Katso ohjeet kinkun paistoon

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.