Tomaatti-pekoni-bruschettat

Tomaatti-pekoni-bruschettat

Herkulliset tomaatti-pekoni-bruschettat vievät sinut makumatkalle Italiaan! Tarjoile bruschettat esimerkiksi alkuruokana, välipalana tai naposteltavana.

Tomaatti-pekoni-bruschettat

Arvostele resepti
1 arvostelu

2-4 annosta | Valmistusaika: n. 40 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Amerikan Pekoni® Original
  • 4 viipaletta hiivaleipää
  • 1 rkl öljyä
  • 1 rs kirsikkatomaatteja
  • 1 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 tl mustapippuria
  • 0.5 tl suolaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 dl basilikaa silputtuna

Valmistusohje

Sivele leivät öljyllä ja grillaa rapeapintaisiksi. Grillaa pekoni. Puolita tomaatit, mausta valkosipulilla, suolalla, pippurilla ja basilikalla. Lusikoi seos leiville. Lisää pinnalle pekoniviipaleet.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.