Tex-mex kyljykset

Tex-mex kyljykset

Mehevät porsaankyljykset maustetaan chilillä tex mex -tyyliin

Tex-mex kyljykset

Arvostele resepti
1 arvostelu

5-6 annosta | Valmistusaika: n. 45 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 kg HK Viljaporsaan kyljys
  • 5 kpl paprikaa
  • 4 kpl sipulia
  • 3 kpl valkosipulinkynttä
  • 2 rkl tacokastiketta
  • 2 tl chilimausteseosta
  • 0.5 dl vettä

Valmistusohje

Suikaloi paprikat ja sipulit ohuiksi viipaleiksi. Ruskista kyljyksiin pannulla kaunis väri ja ripottele päälle osa tacomausteesta, kääntele pannussa vielä hetki ja asettele kyljykset uunivuokaan. Kuumenna pannu uudelleen, lisää tilkka öljyä ja kuullota kasvikset pannulla. Lisää loput tacomausteesta, chilimausteseos ja tilkka vettä, sekoittele vielä hetki ja kaada seos kyljysten päälle. Kypsennä 175 asteisessa uunissa puoli tuntia. Tarjoile keitetyn riisin ja salaatin kera.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.