Tähtianiskastike joulukinkulle

Tähtianiskastike joulukinkulle

Joulupöydän herkkujen ei aina tarvitse olla niitä samoja, perinteisiä klassikkoja, vaan välillä voi vähän irrotella esimerkiksi kastikkeen valmistuksessa. Tähtianis ja inkivääri antavat tälle kinkun kastikkeelle hieman eksoottisemman twistin.

Tähtianiskastike joulukinkulle

Arvostele resepti
1 arvostelu

4 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 3 dl kinkun paistolientä kasaan keitettynä
  • 2 tl maustepippuria kokonaisina
  • 1 kpl tähtianista
  • 2 cm inkivääriä
  • 3 kpl valkosipulinkynttä halkaistuna
  • 0.5 dl tummaa siirappia
  • 1 rkl Maizenaa

Valmistusohje

Kiehauta liemi ja nosta kattila liedeltä. Lisää kaikki loput ainekset Maizenaa lukuun ottamatta ja peitä kattila kannella. Anna liemen maustua vähintään 15 minuuttia ja siivilöi mausteet pois. Kuumenna uudelleen ja suurusta pieneen vesimäärään sekoitetulla maizenalla. Tarjoa kinkun kastikkeena.


Katso ohjeet myös kinkun paistoon

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.