Suomalainen antipasto-lautanen

Suomalainen antipasto-lautanen

Klassisen italialaisen antipastolautasen voi valmistaa myös suomalaisittain, jolloin se rakennetaan erilaisista kotimaisista leikkeleistä, herkullisesta juuriselleri-omenatahnasta sekä viikoista ja meloneista.

Suomalainen antipasto-lautanen

Arvostele resepti
1 arvostelu

8 annosta | Valmistusaika: n. 20 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Raasta omena isolla terällä ja selleri pienellä terällä raasteeksi. Sekoita raasteet kulhossa ja sekoita joukkoon majoneesi. Majoneesia lisätään sen verran, että se sitoo raasteen yhteen. Mausta vielä suolalla ja pippurilla.

Leikkaa viikunat lohkoiksi ja melonit viipaleiksi.

Asettele leikkeleet lautaselle viikunalohkojen ja melonien kanssa. Kruunaa lautanen vielä omena-sellerisalaatilla.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.