Sunnuntain uunikassler

Sunnuntain uunikassler

Porsaan niska eli kassler maustetaan punaisella pestolla ja paistetaan juurespedillä. Maukas ruoka moneen tilanteeseen!

Sunnuntain uunikassler

Arvostele resepti
6 arvostelua

4-6 annosta | Valmistusaika: n. 5 h | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 kpl HK Rypsiporsas® Kassler
  • 1 rkl suolaa
  • 1 rkl sokeria
  • 2 rkl punaista pestoa
  • 1 kg uunijuureksia (esim. porkkanaa, lanttua, palsternakkaa)
  • 2 rkl rypsiöljyä

Valmistusohje

Hiero suola, sokeri ja pesto kasslerin pintaan. Leikkaa uunijuurekset isoiksi lohkoiksi. Pyöritä juurekset öljyssä. Levitä juurekset uunivuoan pohjalle ja aseta kassler päälle.

Kypsennä 150-asteisessa uunissa tunti. Peitä foliolla ja jatka kypsentämistä 120-asteisessa uunissa neljä tuntia.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.