Sinappi

Sinappi

Sinappi on klassinen kinkun kaveri, jolla voi kuorruttaa kinkun tai nauttia sitä kinkun seurana. Sinappi helppo tehdä itse ja kruunaat sillä niin juhlapöydän kuin arjen ateriankin.

Sinappi

Arvostele resepti
4 arvostelua

8-10 annosta | Valmistusaika: n. 24 h 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 5 rkl sinappijauhetta
  • 5 rkl sokeria
  • 0.5 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl etikkaa
  • 1 rkl konjakkia voit jättää halutessasi pois

Valmistusohje

Sekoita keskenään sinappijauhe ja sokeri. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sitä joukkoon koko ajan sekoittaen, kunnes seos on haluamasi paksuista. Mausta suolalla ja etikalla, halutessasi myös konjakilla. Kaada sinappi lasipurkkiin ja sulje tiiviisti. Anna sinapin tekeytyä jääkaapissa vähintään vuorokausi. Tarjoa kinkun seurana tai sen kuorrutuksessa.

 

Katso ohjeet herkullisten joulupöydän lisukkeiden valmistukseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.