Sienirisotto ja possun sisäfileepihvit

Sienirisotto ja possun sisäfileepihvit

Mehevät possun sisäfileepihvit ja maukas sienirisotto sopivat viikonlopun ruokahetkiin. Voit käyttää risottoon haluamasi sieniä makusi tai sesongin mukaan.

Sienirisotto ja possun sisäfileepihvit

Arvostele resepti
9 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 45 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Risotto

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 4 dl risottoriisiä
  • 100 g sieniä
  • 1 kpl sipulia hienonnettuna
  • 1 dl valkoviiniä
  • 5 dl kanalientä
  • 50 g parmesanjuustoa rastettuna
  • 1 ruukkua persiljaa hienonnettuna
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 1 tl suolaa

Valmistusohje

Silppua sipuli ja viipaloi sienet. Kuumenna oliiviöljy kattilassa tai korkeareunaisella pannulla. Lisää sipuli sekä sienet pannulle ja kuullota. Lisää riisi sipulin ja sienten joukkoon ja jatka kuullottamista. Lämmitä kanaliemi kuumaksi kattilassa. Lisää riisin joukkoon ensin valkoviini ja anna imeytyä miedolla lämmöllä. Lisää kanalientä kauhallinen kerrallaan ja anna imeytyä. Sekoita välillä huolellisesti. Jatka näin kunnes neste on imeytynyt. Risotto on valmista, kun riisi on kypsynyt al denteksi eli noin 15-18 minuutissa. Lisää nestettä, jos haluat risotosta löysempää. Mausta risotto raastetulla parmesanjuustolla, silputulla persiljalla, suolalla ja mustapippurilla.

Leikkaa sisäfilee pihveiksi. Kuumenna öljy kuumaksi pannulla. Paista pihvit ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Tarjoile mehevät pihvit sienirisoton kera.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.