Sieni-juustotäytteiset porsaan fileepihvit

Sieni-juustotäytteiset porsaan fileepihvit

Maustamattomat porsaan fileepihvit saavat tässä reseptissä herkullisen makunsa juustoisesta täytteestä. Ei muuta kuin herkuttelemaan!

Sieni-juustotäytteiset porsaan fileepihvit

Arvostele resepti
1 arvostelu

3 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 360 g HK Rypsiporsas® Fileepihvi, maustamaton
  • 100 g sulatejuustoa esim. Koskenlaskija yrtti-valkosipuli
  • 1 kpl sipulia hienonnettuna
  • 5 kpl sieniä esim. siitake- tai herkkusieniä
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 0.5 dl tuoretta basilikaa hienonnettuna
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria

Valmistusohje

Kuullota sipulikuutiot ja pieniksi hienonnetut sienet pannulla rypsiöljyssä, lisää joukkoon ripaus suolaa ja mustapippuria ja anna seoksen hieman jäähtyä. Nuiji fileepihvit ohuemmiksi, mausta ne suolalla ja mustapippurilla ja levitä sieni-sipuliseosta pihvien toisen puoliskon päälle. Leikkaa sieni-sipulin päälle viipale sulatejuustoa ja laita päällimmäiseksi vielä pari basilikan lehteä. Taita pihvin toinen puoli täytteen päälle ja sulje saumat hammastikuilla, jotta täyte ei valu ulos. Paista pihveihin ruskea pinta ja kypsennä vielä uunissa 175 asteessa noin 10 minuuttia ja anna lämmön tasaantua hetki ennen tarjoilua. Täytettyjen pihvien kanssa maistuu perunamuusi ja HK Punaviinikastike.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.