Salmiakkipossu

Salmiakkipossu

Salmiakki ja grillattu porsaanliha sopivat yllättävän hyvin yhteen! Salmiakkimarinadin voit tehdä helposti itse vain muutamasta raaka-aineesta.

Salmiakkipossu

Arvostele resepti
38 arvostelua

3 annosta | Valmistusaika: n. 45 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 rasia HK Rypsiporsas® Fileepihvi, maustamaton
  • 75 g turkinpippureita tai muita kovia ja vahvoja salmiakkeja
  • 0.5 dl punaviinietikkaa
  • 1 tl sipulijauhetta
  • 1 tl valkosipulijauhetta
  • 1 tl paprikajauhetta

Valmistusohje

Yhdistä kulhoon murskatut salmiakit, etikka ja mausteet. Hienonna sauvasekoittimella tasaiseksi marinadiksi. Sivele puolet marinadista pihveille ja anna maustua 20-30 minuuttia. Grillaa pihvit kypsiksi suoralla lämmöllä ja valele pihvejä lopulla marinadilla grillauksen aikana. Viimeistele ripauksella sormisuolaa ja tarjoa seuraksi esimerkiksi grillattuja vesimeloniviipaleita.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.