Salaatti possunfileestä ja mangokastiketta

Salaatti possunfileestä ja mangokastiketta

Sisäfilettä voi hyödyntää mainiosti myös raikkaissa salaateissa. Näin salaateista tulee myös lihaisia, ja monipuolisesti ravitsevia.

Salaatti possunfileestä ja mangokastiketta

Arvostele resepti
2 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 2 h | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 kpl HK Viljaporsaan sisäfilee, marinoitu
  • 2 ruukkua erilaisia salaatteja
  • 1 kpl punasipulia ohuina suikaleina
  • 100 g raejuustoa
  • 200 g tuoretta ananasta
  • 1 rs kirsikkatomaatteja
  • 1 kpl kurkkua
  • 0.5 dl tuoretta basilikaa hienonnettuna

Mangokastike

  • 1 prk kermaviiliä
  • 3 rkl mango-chutneyta
  • 1 kpl valkosipulinkynttä murskattuna
  • 1 tl hunajaa
  • 0.5 dl ruohosipulia hienonnettuna
  • 0.5 tl suolaa

Valmistusohje

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia. Kastikkeen vetäytyessä aseta lihalämpömittari fileeseen ja laita se 175 asteiseen uuniin. Paista noin 30 min tai kunnes sisälämpö on 72 astetta. Anna sen jälkeen vetäytyä ja hieman jäähtyä. Leikkaa vetäytynyt filee viipaleiksi.

Kokoa lautaselle salaatin ainekset, viipaloi filee ja asettele viipaleet salaatin päälle. Viimeistele mangokastikkeella.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.