Pork belly ja sinappinen coleslaw

Pork belly ja sinappinen coleslaw

Herkullisen sinappinen coleslaw-salaatti sopii mainiosti mehevän pork bellyn eli ylikypsän possunkyljen lisukkeeksi!

Pork belly ja sinappinen coleslaw

Arvostele resepti
1 arvostelu

4-6 annosta | Valmistusaika: n. 4 h 30 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Coleslaw

  • 500 g valkokaalia
  • 100 g porkkanaa
  • 100 g kesäkurpitsaa
  • 50 g kevätsipulia viipaleina
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl suolaa

Coleslaw-kastike

  • 1 dl Hellmann's Real -majoneesia
  • 1 dl Crème Bonjour Cuisine Chili-Paprika
  • 3 rkl sitruunamehua
  • 1 rkl Turun Sinappia Väkevä

Valmistusohje

Valmista ylikypsä possunkylki ja maustekastike sille ohjeen mukaan.

Valmista coleslaw lihan kypsyessä. Leikkaa kasvikset ohuiksi suikaleiksi. Mausta ne sokerilla ja suolalla. Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet. Tarkista maku. Sekoita kastike kasvissuikaleiden joukkoon. Anna maustua viileässä ennen tarjoilua.

Kun liha on valmista, tarjoile se coleslaw'n kera.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.