Pork belly ja pikkelöidyt kasvikset

Pork belly ja pikkelöidyt kasvikset

Suussa sulavan mureaksi hautuneen possunkyljen seurana maistuvat kirpeät pikkelöidyt kasvikset, joiden valmistaminen on tosi helppoa!

Pork belly ja pikkelöidyt kasvikset

Arvostele resepti
2 arvostelua

6 annosta | Valmistusaika: n. 4 h 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Helpot pikkelöidyt kasvikset

  • 2 kpl porkkanaa
  • 1 dl retiisiä viipaloituna
  • 1 kpl kurkkua viipaloituna

Liemi

  • 0.5 dl etikkaa
  • 1 dl sokeria
  • 2 dl vettä
  • 1 rkl suolaa
  • 1 kpl valkosipulinkynttä

Valmistusohje

Valmista possunkylki ja maustekastike ohjeen mukaan. 

Lihan kypsyessä voit valmistaa pikkelöidyt kasvikset. Kiehauta kasvisten liemi ja kaada kasvisten päälle astiaan. Anna marinoitua 3-4 tuntia. Voit myös valmistaa kasvikset edellisenä päivänä.

Tarjoile ylikypsä possunkylki pikkelöityjen kasvisten kera.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.