Rypsiporsaan mehevät tortillarullat

Rypsiporsaan mehevät tortillarullat

Valmista meheviä tortillarullia monikäyttöisistä ja nopeasti kypsyvistä Rypsiporsas® Fileesuikaleista. Tortillat kuorrutetaan ja gratinoidaan herkullisella juustokastikkeella. Voit halutessasi vaihdella tortillojen täytettä ja mausteita mielesi mukaan.

Rypsiporsaan mehevät tortillarullat

Arvostele resepti
1 arvostelu

4 annosta | Valmistusaika: n. 30 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Pinnalle

  • 2 dl ruokakermaa
  • 200 g sulatejuustoa

Valmistusohje

Ota Rypsiporsaan fileesuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Kuumenna rypsiöljy ja paista Rypsiporsaan fileesuikaleet kuumalla pannulla kauttaaltaan.
Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa tomaatit ja kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi ja hienonna valkosipulinkynnet.

Lisää kasvikset ja hienonnetut valkosipulinkynnet pannulle ja kääntele hetki kovalla lämmöllä, kunnes ainekset pehmenevät.

Jaa täyte tortillojen päälle ja käännä ne rulliksi. Lado tiiviisti leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan.

Kiehauta ruoka- tai kuohukerma ja sulatejuusto. Kaada seos tortillarullien päälle. Laita 200-asteiseen uuniin, kunnes pinta on saanut hieman väriä.

Tarjoa tortillojen seurana raikasta salaattia.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.