Ruisleivällä ja juustolla kuorrutetut Rypsiporsaan fileepihvit

Ruisleivällä ja juustolla kuorrutetut Rypsiporsaan fileepihvit

Mehevät Rypsiporsaan fileepihvit kuorrutetaan juustoisella ruisleipäkuorrutteella. Ohuen ohuet pihvit paistuvat hetkessä. Lue lisää ainutlaatuisesta Rypsiporsas® -lihasta.

Ruisleivällä ja juustolla kuorrutetut Rypsiporsaan fileepihvit

Arvostele resepti
2 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 20 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Sekoita ruisleipäraaste, juusto, keltuaiset ja persilja tasaiseksi massaksi. Paista pannulla pihveihin kaunis väri molemmin puolin ja mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä pihvit pois pannulta ja levitä kuorrutetta noin 1 cm paksuisesti pihvien päälle. Laita pihvit 225-asteiseen uuniin ja anna kuorruttua noin 5 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi raikkaan salaatin kera.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.