Ribsit Waldorfin tapaan

Ribsit Waldorfin tapaan

Herkullinen grillikylki valmistuu niin grillissä kuin uunissakin, helppoa ja hyvää!

Ribsit Waldorfin tapaan

Arvostele resepti
3 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 1 h 45 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Viljaporsaan Boneless ribs (saatavilla kesäkaudella)
  • 2 kpl Granny Smith -omenaa suikaloituna
  • 1 kpl varsiselleriä
  • 200 g ruokajogurttia (10 % rasvaa)
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl sokeria

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen kypsennystä.

Grillaa kohtalaisella lämmöllä grillissä molemmin puolin kunnes sisälämpötila on 85 astetta. 
Voit valmistaa lihan myös uunissa. Paista lihaa uunissa 10 minuuttia 250 asteessa. Jatka kypsentämistä 150 asteessa noin 1½  tuntia, kunnes sisälämpötila on 85 astetta. Suosittelemme lihalämpömittarin käyttöä.

Valmistele salaatin ainekset lihan kypsyessä. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna tekeytyä jääkaapissa noin tunnin ajan. Tarkista maku. Mikäli haluat selleristä miedomman makuista niin liota suikaleita kylmässä vedessä tunnin ajan ennen salaattiin lisäämistä.

Tarjoile grillattu liha raikkaan salaatin kanssa.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.