Red Hot Chili Dogs

Red Hot Chili Dogs

Kun hodarin on oltava tuhti ja tulinen, pelkkä nakki ei enää riitä. Hodarin rakentaminen aloitetaan chilillä ja korianterilla maustetulla jauhelihatäytteellä, ja luomuksen kruunaa kirpeän makea punasipulihilloke.

Red Hot Chili Dogs

Arvostele resepti
4 arvostelua

8 annosta | Valmistusaika: n. 30 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Punasipulihilloke

  • 1 kpl punasipulia suikaleina
  • 2 rkl voita
  • 3 rkl ruokosokeria
  • 3 rkl punaviinietikkaa
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria

Valmistusohje

Aloita valmistamalla punasipulihilloke. Yhdistä punasipulihillokkeen ainekset kattilaan ja anna hautua noin 15 minuuttia. Jäähdytä.

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää joukkoon valkosipulit. Sekoita hetken päästä joukkoon Creme Bonjour Cuisine ja anna hautua 5 minuuttia. Lisää joukkoon chili ja korianteri ja ohenna tarvittaessa esimerkiksi ruokakermalla tai lihaliemellä. Tarkista suolan riittävyys. Lämmitä sämpylät ja täytä ne kuumalla Aito Nakilla, chililihalla ja punasipulihillokkeella.

 

 

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.