Rapeat possusuikaleet

Rapeat possusuikaleet

Mureat Rypsiporsas® Fileesuikaleet leivitetään kevyesti ja friteerataan ihanan rapeiksi. Rapeat possusuikaleet sopivat esimerkiksi sellaisenaan dipattavaksi, salaattiin tai vaikkapa riisin ja soijan kanssa nautittaviksi.

Rapeat possusuikaleet

Arvostele resepti
3 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 600 g HK Rypsiporsas® Fileesuikale 600 g
  • 1 dl riisijauhoa
  • 0.5 dl maissijauhoja
  • 2 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 rkl togarashi-mausteseosta (tai jotain muuta mausteseosta oman maun mukaan)
  • 1 l rypsiöljyä paistamiseen

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään ja pyörittele suikaleet seoksessa. Ravistele tarvittaessa ylimääräinen jauho pois. Kuumenna öljy kattilassa 175–185-asteiseksi. Paista suikaleet kolmessa osassa. Laske suikaleet varovasti kuumaan rasvaan ja paista 10–15 sekuntia. Nosta suikaleet valumaan talouspaperin päälle ja tarjoile heti esimerkiksi höyrytetyn riisin ja soijakastikkeen kera.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.