Rapeat maksamakkara-suupalat

Rapeat maksamakkara-suupalat

Maksamakkarasta saa nopeasti ja helposti maistuvat suupalat vaikka illanistujaisiin!

Rapeat maksamakkara-suupalat

Arvostele resepti
1 arvostelu

3-4 annosta | Valmistusaika: n. 15 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Herkkumaksamakkara 150 g
  • 200 g tuorejuustoa esim. yrtti-pippuri
  • 0.5 dl yrttejä silputtuna
  • 0.5 dl punasipulia silputtuna
  • 1 kpl avokadoa
  • 1 tl chiliä
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 12 kpl ruislastua

Valmistusohje

Laita Herkkumaksamakkara kulhoon. Lisää joukkoon tuorejuusto, silputtua yrttiä ja silputtua punasipulia.

Halkaise avokado ja koverra hedelmäliha joukkoon. Hienonna joukkoon chilipaprikaa ja rouhi sekaan mustapippuria myllystä.

Soseuta ainekset sauvasekoittimella. Tarkista maku.

Lusikoi täyte ruislastuille ja koristele halutessasi tuoreilla yrteillä.

Tarjoa!

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.