Ramen-keitto 'skinka-muju'

Ramen-keitto 'skinka-muju'

Valmista herkullinen ja trendikas ramen-keitto ylijääneestä joulukinkusta keittiömestari Tomi Björckin takuuvarmalla ohjeella!

Ramen-keitto 'skinka-muju'

Arvostele resepti
1 arvostelu

4 annosta | Valmistusaika: n. 2 h 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 400 g joulukinkun rippeitä
  • 200 g keitettyjä ramen-nuudeleita
  • 8 dl ramen-lientä
  • 2 kpl kevätsipulia ohuina renkaina

Ramen-liemi

  • 1 l kanalientä (mietoa)
  • 1 l lihalientä (mietoa)
  • 1 pkt HK Amerikan Pekoni® Original
  • 1 kpl porkkanaa paloiteltuna
  • 0.5 kpl purjoa paloiteltuna
  • 1 kpl sipulia paloiteltuna
  • 2 dl sieniä (kuivattuja)

Valmistusohje

Aloita valmistamalla ramenliemi. Paahda kasvikset 225 asteisessa uunissa miltei mustiksi. Laita kasvikset isoon kattilaan ja lisää muut ainekset. Keitä hiljalleen pari tuntia. Siivilöi.

Laita pakkauksen ohjeen mukaan keitetyt nuudelit syvien kulhojen pohjalle. Leikkaa liha pieniksi paloiksi, lisää kulhoon. Kaada kuuma ramenliemi nuudeleiden ja kinkun päälle. Viimeistele kevätsipulilla. Nauti ja ryystä.

Halutessasi voit kokeilla myös hieman erilaista versiota tästä ihanasta keitosta

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.