Putinin pasta

Putinin pasta

Suolakurkut, smetana ja hunaja ovat klassisia venäläisen keittiön herkkuja. Ne maistuvat erinomaisen hyvin myös pastan ja mureiden naudan sisäpaistisuikaleiden kanssa.

Putinin pasta

Arvostele resepti
102 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 15 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Keitä pasta kypsäksi. Kuutioi suolakurkut. Ruskista paistisuikaleet kuumalla pannulla pienessä määrässä voita. Lisää smetana, suolakurkkuliemi, kuutioidut suolakurkut sekä keitetty pasta joukkoon ja kuumenna. Maista vielä suolan määrä ja lisää tarvittaessa.

Ripottele valmiin annoksen päälle pieneksi hienonnettua ruohosipulia ja viimeistele hunajalla. Tarjoile heti.

Katso lisää helppoja ja herkullisia suikalereseptejä

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.