Punainen possucurry

Punainen possucurry

Punainen possucurry on saanut vaikuitteita itämaisista ruoista ja ripaus korianteria antaa säväyttävän maun. 

Punainen possucurry

Arvostele resepti
14 arvostelua

3 annosta | Valmistusaika: n. 45 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Leikkaa sipulit ja tomaatit lohkoiksi ja soseuta ne tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Kuumenna seos kattilassa ja lisää joukkoon lihasuikaleet, currytahna ja kookosmaito. Anna hautua vähintään puoli tuntia välillä sekoitellen, kunnes kastike alkaa hieman paksuntua. Lisää lopuksi hienonnettu korianteri, tarkista suolan määrä ja tarjoile keitetyn jasmiiniriisin kera.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.