Pulled pork-veneperunasalaatti

Pulled pork-veneperunasalaatti

Trendikkäällä pulled porkilla eli nyhtöpossulla höystetty perunasalaatti maistuu erityisesti kesällä!

Pulled pork-veneperunasalaatti

Arvostele resepti
2 arvostelua

6 annosta | Valmistusaika: n. 5 h 45 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 800 g valmista pulled pork -lihaa
  • 1 kg Rosamunda-perunaa
  • 3 kpl valkosipulinkynttä
  • 0.5 dl öljyä
  • 2 tl hunajaa (tai siirappia)
  • 2 tl suolaa
  • 1 tl rosmariinia
  • 1 tl timjamia
  • 0.5 tl mustapippuria

Lisäksi

  • 300 g sokeriherneen palkoja pakaste
  • 1 kpl punaista paprikaa
  • 1 prk isoja kapriksia
  • 0.5 dl ruohosipulia
  • 0.5 dl persiljaa
  • 2 rkl balsamicoa

Valmistusohje

Valmista pulled pork ohjeen mukaan.

Pese perunat juuriharjalla huolellisesti. Leikkaa perunat pituussuunnassa lohkoiksi. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Laita ”veneet” ja sipulit kulhoon, kaada päälle öljy ja ravistele. Mittaa joukkoon hunaja ja mausteet, ravistele. Levitä perunat leivinpaperin päälle pellille ja kypsennä kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Voit halutessasi kypsentää perunat myös grillin vokkipannussa.

Sulata herneenpalot pakkauksen ohjeen mukaan. Pilko puhdistettu paprika ja hienonna yrtit. Sekoita noin puolet lihasta uunista otettujen perunoiden joukkoon, lisää paprikapalat, kaprikset, yrtit ja etikka. Tarjoa halutessasi lisänä kermaviilikastiketta. 

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.