Pulled pork -kierteet

Pulled pork -kierteet

Pulled porkilla eli nyhtöpossulla täytetty kierre näyttää ihan kanelikierrepullalta, mutta maistuu vielä paremmalta!

Pulled pork -kierteet

Arvostele resepti
4 arvostelua

6-8 annosta | Valmistusaika: n. 60 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 3 dl vettä
  • 50 g hiivaa
  • 1 rkl suolaa
  • 2 rkl sokeria
  • 0.5 dl voita sulatettuna
  • 2 dl grahamjauhoja
  • 6 dl durumvehnäjauhoja

Täyte:

Valmistusohje

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liota siihen hiiva. Lisää suola, ruokosokeri, voisula ja vähän yli puolet vehnäjauhoista. Alusta taikinaa 5-10 minuuttia, jonka jälkeen lisää loput jauhoista taikinaan pienissä erissä. Anna taikinan kohota 15 minuuttia.

Hienonna timjamin oksien lehdet. Sekoita keskenään liha, tuorejuusto ja hienonnetut yrtit. Kaulitse taikina levyksi jauhotulla alustalla ja levitä täyte taikinan päälle. Rullaa taikinalevy tiukaksi pötköksi. Leikkaa pötköstä noin 3 sentin paksuisia paloja ja nosta palat pellille leikkuupuoli ylöspäin. Anna kohota liinan alla 10 minuuttia.

Voitele kierteet kananmunan keltuaisella ja paista 225-asteisessa uunissa 10-12 minuuttia.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.