Poutine

Poutine

Kanadalaista alkuperää oleva mättöruoka Poutine koostuu ranskanperunoista, juustosta ja ruskeasta paistinkastikkeesta. Yhdistelmä toimii ihan sellaisenaankin, mutta annosta voi tuunata vielä esimerkiksi ohueksi suikaloiduilla leikkeleillä. 

Poutine

Arvostele resepti
Ei arvosteluja

4 annosta | Valmistusaika: n. 20 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Suikaloi rosvofilee ohuiksi suikaleiksi. Laita ranskanperunat uuniin ja valmista sillä aikaa kastike. Kuumenna voi kattilassa ja sekoita siihen vehnäjauhot. Anna seoksen ruskistua koko ajan sekoitellen. Vatkaa joukkoon demi-glace, soija etikka ja sokeri. Anna hautua hiljalleen kymmenen minuuttia. 

Asettele rapeat ranskanperunat lautaselle ja ripottele päälle leikkelesuikaleet sekä rouhittu juusto. Kaada päälle kuuma kastike ja viimeistele vielä hienonnetulla ruohosipulilla.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.