Possuviillokki porsaan lavasta

Possuviillokki porsaan lavasta

Herkullinen possuviillokki aateloidaan pekonilla.

Possuviillokki porsaan lavasta

Arvostele resepti
4 arvostelua

4-5 annosta | Valmistusaika: n. 4 h | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Ota lapa huoneen lämpöön 2 tuntia ennen valmistusta. Viipaloi pekoni, sipuli ja siitakkeet. Laita kaikki aineet kurkumaa ja smetanaa lukuun ottamatta porsaan lavan kanssa uuniastiaan. Kaada kuumaa vettä lihan päälle niin, että se juuri peittyy. Peitä astia leivinpaperilla ja foliolla. Kypsennä 160 asteessa 4 tuntia.

Ota liha pois uunista ja nosta pois astiasta. Laita hautumassa olleet pekonit ja sipulit tehosekoittimeen ja kaada haudutusnestettä joukkoon noin 2 desiä. Lisää joukkoon myös kurkuma. Sekoita tasaiseksi ja lisää tarvittaessa nestettä. Kaada seos kattilaan ja revi joukkoon porsaanliha. Lisää vielä smetana ja kuumenna uudelleen.

Tarjoile keitetyn riisin ja mustaherukkahyytelön kanssa.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.