Possustroganov

Possustroganov

Possustroganov, tuttavallisemmin stroganoff valmistuu käden käänteessä. Stroganoffin seuraksi sopivat hyvin esimerkiksi keitetyt perunat tai perunamuusi.

Possustroganov

Arvostele resepti
6 arvostelua

2 annosta | Valmistusaika: n. 30 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt (250 g) HK Rypsiporsas® Fileesuikale, maustamaton
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 sipuli
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 3 dl lihalientä
  • 1 laakerinlehti
  • 3 rkl suolakurkkua kuutioina
  • 1 rkl suolakurkun lientä
  • 2 rkl creme fraichea
  • 1/2 tl mustapippuria

Valmistusohje

Kuori ja kuutioi sipuli ja kuumenna paistinpannu. Ruskista fileesuikaleet nopeasti pannulla, mausta suolalla ja mustapippurilla ja siirrä suikaleet lautaselle. Kuullota ja sipuli rypsiöljyssä ja lisää tomaattipyree sekä vehnäjauhot. Sekoita huolella ja lisää kuuma lihaliemi koko ajan sekoittaen. Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautua 10 minuuttia. Lisää lopuksi fileesuikaleet, creme fraiche, suolakurkut ja tilkka kurkkujen lientä mausteeksi. Tarjoa esimerkiksi keitettyjen perunoiden kanssa.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.