Possupita ja jogurttikastike

Possupita ja jogurttikastike

Possupita herkullisella jogurttikastikkeella valmistuu käden käänteessä ja on mukava nautittava nälän yllättäessä.

Possupita ja jogurttikastike

Arvostele resepti
2 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 20 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt (250 g) HK Rypsiporsas® Fileesuikale, maustamaton
  • 1 sipuli kuutioituna
  • 3 tl tacomaustetta
  • 4 pitaleipää
  • 4 lehteä amerikansalaattia
  • 2 tomaattia kuutioituna
  • 1/2 kurkku kuutioituna
  • 2 jalapenoa viipaloituna

Jogurttikastike

  • 200 g ruokajogurttia
  • 1 valkosipulin kynsi murskattuna
  • 2 rkl sitruunan mehua
  • 1 tl sokeria
  • 2 tl tuoretta minttua hienonnettuna
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria

Valmistusohje

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja siirrä jääkaappiin maustumaan. Ruskista fileesuikaleet nopeasti kuumalla pannulla ja siirrä ne pois pannulta. Kuullota sipuli pannulla öljytilkassa ja lisää tacomauste ja 1 dl vettä. Anna hautua sekoitellen kunnes neste on haihtunut. Lisää suikaleet takaisin pannulle ja siirrä pannu liedeltä. Täytä avattu pitaleipä suikaloidulla salaatilla, tomaatti- ja kurkkukuutioilla sekä fileesuikaleilla. Viimeistele jogurttikastikkeella ja jalapenoilla.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.