Possukaali

Possukaali

Possukaali on maukas talviruoka, joka on helppo valmistaa. Kotoisa ateria maistuu varmasti koko perheelle.

Possukaali

Arvostele resepti
4 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 2 h | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 400 g HK Viljaporsaan lihasuikale maustamaton
  • 700 g valkokaalia
  • 2 kpl sipulia
  • 2 kpl porkkanaa
  • 3 kpl valkosipulinkynttä
  • 2 tl suolaa
  • 1 tl kuivattua meiramia
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • 0.5 dl tummaa siirappia

Valmistusohje

Leikkaa kuoritut porkkanat viipaleiksi, suikaloi sipulit ja kaali. Ruskista lihasuikaleet pannulla tilkassa rypsiöljyä ja siirrä pois pannulta. Kuullota pannulla kaalit, sipulit ja porkkanat pienen öljytilkan kera. Sekoita ainekset keskenään voideltuun uunivuokaan tai pataan. Kaada päälle vettä sen verran, että noin 1/3 seoksesta peittyy. Hauduta 175 asteisessa uunissa (kiertoilmauunissa 150 astetta) noin puolitoista tuntia välillä sekoitellen. Kypsennyksen loppuvaiheessa voit peittää vuoan foliolla, jos ruoka tuntuu saavan liikaa väriä. Possukaalin seurana maistuvat etikkakurkut ja punajuuret.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.